K I I T O S !!!

Kiitos Timo tästä teoksesta.
Ymmärsimme asioita (valintoja, vitutuksia, lähellä olemisen vaikeutta… mm. noita). Joskin aikaa meni teoksesi lukemiseen. Ei se mitään viihdettä ole, vaikka huumorinkikkaa et ole unohtanutkaan. Siitäpä se hyvä kokonaisuus koostui.

Toiseksi. Hienoa, kun kuulimme tuntemamme parin löytäneen luoksesi tänä koronakesänä. Ja että pystyit vastaanottamaan. Me olimme suositelleet Sinua heille. Ja nyt soittivat, että toisella ja paremmalla mielellä kohti syksyn sateita. Yhdessä! ei äkkieroten. Vähän sama kuin meillä Timo kesällä 2017. Varmaan muistat… Ei siitä enempää kuin hyvät muistot A1:ssä. Thank You!

Timon Työnohjaus ja Terapia (TTT) julkaisi juhannuksena e-kirjan nimellä Parisuhde 2020 Aavan ja Taiston tarina (44 s).

Maksuttomana ladattavaksi jaettua teosta ladattiin alussa paljon, jopa niin, että linkin sähköposti tukkeutui. Siitä aiheutui toimitusviiveitä. Ja sehän harmittaa myös minua. Edelleen.

Tällä hetkellä, puolitoista kuukautta myöhemmin, G-Analyticsin mukaan mainittu e-kirja on ladattu 303 kertaa eri laitteilla. Huomaa, että tämä maksuton lataamismahdollisuus jatkuu. Lähteelle löydät siirtymälinkillä katsomalla edellistä kirjoitustani, klikkaa tästä.

Olen näillä yrityksen verkkosivuilla julkaissut erilaisia, monenkirjavia blogitekstejäni.  Näistä olen saanut varsin runsaasti lukijapalautteita. Tällä hetkellä Timon Työnohjaus ja Terapian nettisivulla on yhteensä 176 erilaista lyhyttä tai hiukan pidempää lukijan kokemus-, arviopalautetta. Julkaistua siis.

Tämä mainittu määrä on sikäli mielenkiintoinen, koska muistan edellisillä TTT:n verkkosivuilla olleen juurikin tuon saman lukumäärän työpalautteita, jotka päätin olla siirtämättä näille nykyisille.

Kiitosblogitekstin alussa siteerattiin palautetta, joka ilmentää otosta koronakesältä, ja aivan viime viikkoina tulleista kansalaispalautteista. Kaikki viimeisimmät (11 kpl) liittyvät tavalla tai toisella uuteen Parisuhde 2020 Aavan ja Taisto -kirjaan. Halutessasi löydät luettavaksesi myös nämä kymmenen muuta. Aloita vaikka klikillä tästä.

On todettava, että näiden, nimenomaisesti verkkosivulomakkeella henkilöiden kirjoittamien ajatusten lisäksi olen useita puheluita tai muutoin sähköpostitse lähetettyjä palautteita. Ne ovat olleet astetta henkilökohtaisempia ja osin varsin intiimejä. Puheluita en luonnollisesti lähde avaamaan. Sen sijaan pariin s-postiin, niin ikään mieltäni lämmittäneeseen voinen tässä vielä viitata.

Toisessa sähköpostissa tuuletettiin kernaasti ja kiitettiin hyvien ja valaisevien virikelähteiden käytöstä tässä julkaistussa kirjassa. Erityismaininnan sai kuvan virikekirja.

 

Siteeraan kirjasta kohtaa, jonka mielihyvin sovellan itseeni:

”Vaimoni ja minä olemme yhä niin rakastuneita, että kutsumme toisiamme lintusiksi. Vaimoni sanoo minua pöllöksi ja minä sanon vaimoa haahkaksi.”

Toinen tässä mainittava sähköposti tuli piispanistuimelta.

Kirje alkoi kiitoksella kirjasta ja jatkui, että tällaiselle tietoon ja kokemukseen perustuvalle ja kuitenkin samalla ymmärrettävällä ja luettavalla tavalla kirjoitetulle kirjalle on tarvetta

Minä tekijänä tunnen onnistuneeni. Eikä piispan jatkokaan tuntunut vastenmieliseltä. Hän ilmaisi haluavansa käyttää ”muutamia tuoreita ja hyvin sanoitettuja ajatuksia” jossakin kesän tulevassa työtehtävässään.

Omana yhteenvetona e-kirjastani ja sen saamasta vastaanotosta voin lyhyesti todeta, että työ tekijäänsä kiitti! Tiedän varmuudella teoksen äärellä koetun ja kohdatun kipeitä totuuksia. On myös orastavasti nähty eteenpäin, jäämättä vellomaan aiemmin koettuun. Ja lisäksi on uskaltauduttu avata syliä tämän päivän Siunauksille. Niinpä sanon: voiko tässä kutsuttuna ja kuolevaisena enempää tekstiensä kohdalla toivoa.

Kiitos!

Ajalliset katseemme kääntyvät vuoden 2020 loppukesän jälkeiseen syksyyn. 

Tulevaisuus koronaepidemian suhteen näyttäytyy meille monille epämääräisenä, epävarmana ja sameana. Kun kuluvalla viikolla kävelin Mikkelin torin poikki, kuulin nurkalta jos toiselta ilmauksia ja kyselyjä, että ”liekö se Suomen muotoilema pandemian hybridistrategiamme viisas ja toimiva? tai että ”onkohan se THL:n koronatiekartta, nimenomaisesti syksyn suhteen riittävän ajantasainen ja tarkka?”  

Voimme yksilöinä, ja aivan perustellusti sanoa syksyisen näkymän olevan merkittävän etäällä seesteisyydestä. Tulevaisuushuolet ovat kerrassaan ymmärrettäviä. Niille on paikkansa ja ne tulee voida ilmaista.

Väheksymättä edellistä tahdon katsoa tulevaisuuteen myös luottamus mukanani. Ja kutsutella Sinua lukijana liittymään letkaan.

Miten? 

Esimerkiksi kehottamalla kuuntelemaan biisiä, jossa Kristiina Brask sanoittaa tätä luottamusta.

Elokuun ensimmäisellä viikolla Armon Vuonna 2020

1 reply
 1. Vellu & Mellu
  Vellu & Mellu says:

  Kirjoitat kiittelemällä jne.
  Meidän se tuo ”Kiitos” kuuluisi ennemmin (tai ainakin myös) sanoa.
  Ai mistäkö?
  1. Kirjasi oli täynnä asiaa.
  2. Vastaanotollasi asiamme selkeni. Me löysimme uuden sävelen jne.
  Ei sitten muuta kuin syksyä, Sinulle! täältä P-mäeltä.

  Vastaa

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *