PARISUHDE 2020 Aavan ja Taiston tarina – Kirjainfo –

PARISUHDE 2020

Aavan ja Taiston tarina

Kirjan esittelyä ja latausohjeet

 

Kevät 2020. Maailmanmeno muuttui – kaikkialla – myös meillä Suomessa. Tämä täysin ennakoimaton koronakriisi aktivoi minua e-kirjan tekoon. Asiaan, jolle olin kaivannut jo aiemminkin aikaresurssia. Perhekriisit ja muut työn toimeksiannot ovat kuitenkin ja luonnollisesti ajaneet aina tämän toiveen ohi. Nyt oli kairosaika.

Parisuhde 2020 Aavan ja Taiston tarina alkaa – poikkeusoloissa – kirkon kellarista, jonne se myös palaa. Näiden ääripäiden välissä kuvaan ja kommentoin parisuhde-elämän arkea. Ehkä sinunkin. Peilaan Aavan ja Taiston kohtaamia asioita, tapahtumia ja ilmiöitä yleisen tutkimustiedon, oman työkokemukseni ja muun mielenkiintoisen virikeaineiston avulla. Kansantajuisesti. Pilke silmäkulmassa.

Toteutin kirjaprosessini asiakastyöni vapaa-ajalla. Omakustanteisena. Näiden, sekä ulkoisten toimintaympäristö- että priorisointitekijöiden vallitessa e-kirjaan jää tietty rosoisuus. Mutta eikö elämäkin ole valtaosaltaan juuri sellaista.

Aavan ja Taiston tarina sisältää kolme ´jatkokertomuslukua´, joiden sisälle on upotettu yhteensä 27 valokuvaa, 3 video- ja 15 asialinkkiä. Jokaisen itsenäisen luvun lopussa on lukijalle mietintä- tai keskustelutehtäviä. Kirjan sivumäärä on 44 sivua.

Toiveeni on, että lukijassa syntyisi aito tarve omakohtaiseen parisuhde-elämän pohdintaan yksin ja yhdessä. Tarinan muotoon kiinnittyvä teos pyrkii olemaan sytykkeenä tässä asiassa. Teokseen sisällytetyt mietintä- ja keskusteluvirikkeet ryydittävät omalla paikallaan samaan suuntaan.

Virikkeitä ja sytykkeitä – Oppia ja kasvua!  Tätä me tarvitsemme, olimmepa sitten tällä elämänalueella, ikämme ja kokemuksemme puolesta alkumetreillä tai vähän pitemmällä.

Tämän e-kirjan lisälukemiston osiossa löydät linkin tekijän aiempaan, suppeampaan, kesäiseen ja korostuneen kuvalliseen e-kirjaseen Kesäopas kahdelle. Myös se on Sinun mahdollista nyt ladata ja lukea maksutta. Lue blogitekstin lopussa menettelyohjeet siitä, kuinka tämä helposti ja linjakkaasti hoidetaan.

Kasvua ja kukoistusta!

 

Jos haluat, että lähetän Sinulle ladattavan linkin, jolla saat haltuusi maksutta nyt (juhannusviikolla 2020) julkaistavan e-kirjan Parisuhde 2020 Aavan ja Taiston tarina, menettele seuraavasti.

 1. Mene suoralinkillä ammatillisille Timon Työnohjaus ja Terapia (TTT) verkkosivun ”Ota yhteyttälomakesivulle.
 2. Kirjoita siihen kolme asia: Nimesi, Sähköpostiosoitteesi ja aiheeksi Kirja. Lopuksi lähetä viesti.
 3. Saat ensin sähköisen kuittausviestini. Tämän jälkeen tiedän postittaa linkin, jolla voit ladata kirjan. Linkin puolestaan saat (kesälomakautena) 1-2 pv sisällä.

Huom! Antamasi nimi- ja sähköpostitiedot ovat ainoastaan minun käytössäni, niitä ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Yhteyslomake_Kirja

TTT:n Yhteyslomake_Kirja

 

Kuvassa olevalle lomakkeelle >>>> klikkaa TÄSTÄ!  

 

(*) PARISUHDE 2020 Aavan ja Taiston tarina -digikirjan kansikuva: Milosz Guzowski, editointi Joel Juutinen.

 

 

10 replies
 1. Pohjoiseen pyrkivät!
  Pohjoiseen pyrkivät! says:

  Kiitos! – painokkaasti.
  Saimme etkoina käsiimme tämän e-kirjasi. Jatkamme Mikkelistä kohti pohjoista.
  Sen me tahdomme sanoa, siellä juhannuksena, kun kolme sukupolvea koolla kavereineen, käynnistämme taatusti keskustelut näistä perheasioista. Sellaista johdannossa kerroit toivovasikin. Meitä on siellä avo- ja avioliittolaisia, kolmesti karanneita ja ties nuotiorannassa muitakin… Meistä tämä hienolla tavalla ajankohtainen tekstisi sopii verrattoman hyvin kaks-kolmekymppisten viihdettä vakavampaan pohdintaan.
  Hienoa – PPP by TTT! Ja hyvää kesää…

  Vastaa
  • A1Juutinen
   A1Juutinen says:

   Tekijän kiitos – tämä arvionne ”Pohjoiseen pyrkivät” lämmittää. Ulkonakin on juuri sellaista. Samoin minun lähimuistissa monet koronakelin ´punnerrukset´ tekstin rajaamisen suhteen. Sekin jopa hiosti.

   Vältitän tässä myös puheluin tulleista palautteista kiitokseni. Joku teistä käytti ilmausta ”lopussa kiitos seisoo”. Se tuntui huvittavan historialliseltakin. Kasvukodissani äiti tapasi sanoa tuolla tavoin. Ja aivan viime päivinä muistelen sitä e-kirjan julkistamisen vaihetta, kun TTT:n digisysteemi yski pyyntöjen samanaikaisuudessa, ja osa kirjan latauspyynnöistä ei ehkä vieläkään ole tavoittanut minua.
   Joten lukijoiden joukossa saattaa olla teitä, jotka olette verkkosivulomakkeellani lähettäneet toiveen saada kirja luettavaksi, ja näin ei ole kohtuullisessa ajassa kuitenkaan tapahtunut. Syy saattaa nimenomaisesti olla tässä. Valitan. Minulla ei ole käytössä sp-osoitettasi, jonne toimittaisin. Jos näin – korjataan asia kesäsäässä! Se tapahtuu, kun menet tämän blogitektini ohjeiden mukaisesti uudelleen lomakkeelle, ja lähetät yhteysosoitteesi. Kiitos!

   Vastaa
 2. Laakkoset T&P laineilla
  Laakkoset T&P laineilla says:

  Ikimuistoista.
  Laineilla Saimaalla, juhannuskokko rantamaisemassa. Sen jälkeen ’hyttiin’ tämän kirjasi ja toisen eläväisen kanssa. Edellisestä: käsialassa kokemus, tieto ja harkittu viisaus.
  Tästä palautteemme yskinkertaisesn lyhyesti ensimmäisessä sanassa. Kiitos!!!

  Vastaa
 3. Suvi-Tuuli
  Suvi-Tuuli says:

  Samoja sanoja miulla kuin teillä aikaisemmilla…
  Miulle tuli kokovartalosuhde tähän Timon tekstiin. Tarkoitan sitä hyvää: kirja ei ole vain seksi-heruttelua, se ei ole vain keskusteluteemoja, eikä myös vain uskon puhetta. Vaikka nuo kaikki osat ovat tärkeitä. Ja kaipaan ja nautin niistä. Luomuina. Kaikkia niitä oli sulavasti. SIISTIÄ!

  Vastaa
 4. Satu
  Satu says:

  Kiitos tästä lukuelämyksestä. 🌞 Se kannatti lukea. Hienosti kirjoitettu, Timo. Upeita kuvia. TYKKÄSIN 👍

  Vastaa
 5. Tuija
  Tuija says:

  Toivoisin, että kaikki parisuhteessa olevat, tai siihen aikovat lukisivat tämän kirjan! Suhteen elämänkaaren ja vaiheiden ymmärtäminen voisi ehkäistä ’turhia’ eroja. Suosittelen tätä kirjaa lämmöllä. Kiitos!

  Vastaa
 6. TPK Ex-Savo
  TPK Ex-Savo says:

  Minustakin ex-savolaisena, nykyisenä tamperelaisena, tuo mitä Tuija kirjoitti oli asiaa. Monien ja eri-ikäisten soisi eksyvän tälle digikirjalle. Siinä kokemus puhuu… Minusta kirjassa olleet tehtävät olivat kuin karkki kakussa. Suuret kiitokset tekijälle!

  Vastaa
 7. Mia-Maria & Petrus
  Mia-Maria & Petrus says:

  Sanomme sateisena päivänä, koskapa luimme porukalla kirjasi.
  Taattua Timoa.
  Takavuoden sovittelusta samat sanat.
  Saisko lisää (?)… noin niinku vihjeeksi digikirjan perusteella.
  Hyvää koronakesää kaikille!

  Vastaa
 8. Tuuli-Maria & Ari-Pekka
  Tuuli-Maria & Ari-Pekka says:

  Löysimme tämän digikirjasi etusivun linkillä. Kun siellä ei voinut kokemustaan kuvata, teemme tässä. Sopii kai.

  Mukavaa luettavaa, kun on aikaa uppoutua.
  Sai miettimään. Ja kun molemmat luimme, syntyi kysymyksiäkin toiselle.
  Voimme (ja jo teimme) suositella sellaisille, joita aikuisen oikeasti yhteiselämän kuviot omalla kohdalla kiinnostavat.

  Kiitos kovasti. Samoin kriisiavusta, jota silloin saimme. Kannatti!!!

  Vastaa

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *