TTT:n videotuotantoa

TYÖYHTEISÖSOVITTELU

Restoratiivisesti

Kysy ja vastaa -periaatteella

Syventävä blogiteksti (syyskuussa 2019)

 

Suhdesovittelua – kun ihmissuhteet solmussa

Sisältönä parisuhde- ja perhe-elämä

syventävä blogiteksti (elokuussa 2019)

 

Kaikella on mittansa

6 minuuttinen – – – työhyvinvoinnin puolesta – – –

 

Hybridi hyödyttää!

 – – – Polku parempaan työelämään – – –

 

Monipuolisin – – – Esittelyinfo – – –

 

Katsotuin – – – Pallo haltuun yhdessä – – –

Komppaa 3K Savo!

Tätä videota ei suinkaan pidä unohtaa tai ohittaa… Parneri Timo Juutinen … mm. Luontaisten Taipumusten Analyysin (LTA) äärellä.

 

Tapaamisiin! 

https://www.timojuutinen.fi/yhteys/

5 replies
 1. Kati & Kai Kaunisto
  Kati & Kai Kaunisto says:

  Kolmen kokonaisuus. Jokaisessa asiaa uskottavasti. Ripaus huumoria sai auringon paistamaan. Ilmeisen kokeneena ammattilaisena et sorru videoissakaan viihteelliseen höttöön. Kympit meiltä!

  Vastaa
 2. Savon sydämestä
  Savon sydämestä says:

  “Sydämeen ei mahdu kahta ämmää” opetti äikän ope. Aikuisena asiaan on tullut vielä lisäymmärrystä.
  Sinä – jos olen ymmärtänyt oikein – yhdistät ammattilaisena työelämän ja toisaalta työn ulkopuolisen elämän tietoutta/todellisuutta, ja ilmeisesti inhimillisen sydämellisellä tavalla. Pyrkimyksesi on molempien vaikutuskenttien kannalta kunnianhimoinen. Julkinen asiakaspalaute näyttää kertovan onnistumisestasi.

  “Hybridi” kuulostaa sanana yllättävältä, mutta samalla kuvaavalta ja kerrassaan nykyaikaiselta. Uskottavuuttasi minusta lisää roimasti se, että olet päätynyt siihen kertomasi pitkäjänteisen kehitystyön tuloksena. Onnittelen vilpittömästi!

  Kolmeen eri ammattiin kouluttautuneena ja perhettäni niillä kaikilla osaltaan elättäneenä, olen työmaailmassa nähnyt, kuinka tälläista luovaa ymmärryksen sovellusta toimialoilla tarvitaan. Hyvä, että Savossa on vakavasti otettavia osaajia, ja olet liikkeellä kokonaisvaltaisen/pitempikestoisen hyvinvoinnin rakentajana!

  Vastaa
 3. "Pomokierre"
  "Pomokierre" says:

  J-johtoryhmällä se alkoi, taannoin syksyllä. Tiimini oli tyytyväinen. Halusin jatkaa yksin “syväluotaavasti”. Se kannatti. A six-box diagnostic -mallinnus ja Sinun konsultin taitosi toimivat hienosti tässä minun henk kohtaisen asian tarkastelussa. Tiedän välttyneeni pahimmalta. Sinun tukeasi Timppa en unohda. Yritykseni varmasti käyttää osaamispotentiaaliasi myös jatkossa. “Pomokierre” kiittää!

  Vastaa
  • TTT
   TTT says:

   Kiitokseni kaikille teille!!! Viime aikoina tänne verkkosivulle, samoin kuin ne s-postiini, julkaisemattomina, tulleet palautteet – kaikki ne rohkaisevat minua suuresti.

   Vastaa
 4. Ex-mikkeliläinen
  Ex-mikkeliläinen says:

  Jaha, Etelä-Savon mies on tuonut uuden videon. Työhyvinvontia.Tämä uusin käy melkein webinaarista. Olet taitava. Tunnistin asiat jo takavuosina. Kiitokset kehä kolmosen sisältä, ex-mikkeliläisenä. Siunausta!

  Vastaa

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *