Yritykselle siivet 2019

Yritykselle siivet 2019

Joulun edellä sanoin ”lomalle lomps!” Sellainen toteutui hyvissä merkeissä Mikkelissä.

Vuodenvaihde on lupausten aikaa. Tällöin monet päättävät raivata elämänsä uuteen kurssiin, olipa yksinelävä tai perheellinen. Yrityselämässä vaikuttava henkilö ei tee tässä poikkeusta.

Uudelta vuodelta toivotaan parempaa kuin menneestä.

Ei vain toivota, tehdään siitä sellainen – yhdessä!

Vuoden 2018 lopulla Kaakon viestinnän lippulaivassa julkaistiin Elinkeino- liikenne- ja ympäristökeskuksen ilmoitus.

Oheinen Länsi-Savon ”Palveluja tarjotaan” on paitsi kiinnostava myös – mikäli on asiaan tutustunut – itse yrittäjälle kuluerältään kovasti kelvollinen.

ELY subventoi pk-yritystoimintaan merkittävällä tavalla tänä vuonna. Olethan hereillä! Yrittäjän aitoon haluun kehittää omaa yritystoimintaansa on nyt ´tsaansit´. Kyse on rahasta, yrittäjän ajasta ja (tällä kerralla) poikkeuksellisen yksinkertaisesta hakuprosessista (…ilman lippuja ja lappuja!)

3K Savon kolme partneria on tässä toiminnassa mukana myös alkavana vuonna 2019. Se on hyvä muistaa.

Timo – Raija – Pekko

Mitä Suomen ELYn kilpailutetut (3K Savon) konsultit tekevät?

 

Mitä se yrittäjälle maksaa?

ANALYYSI Analyysi-palvelusta saat kokonaiskuvan liiketoimintasi nykytilasta sekä selkeän kehittämissuunnitelman. Palvelu on tarkoitettu pk-yrityksille, jotka haluavat suunnitelmallisesti kehittää toimintaansa.

Hinta asiakkaalle 220 € + alv/pvä. Analyysin kesto tarpeen mukaan 1 – 2 pvä. Tästä >>> Tutustu palveluun.

KONSULTOINTI, JOHTAMINEN Liiketoiminnan konsultointipalvelut on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on vahva oma halu kehittää ja kehittyä – sekä myös edellytykset siihen ja jotka haluavat parantaa ja kehittää johtamista, henkilöstön osaamista ja työhyvinvointia. Tavoitteena on kasvu, uudistuminen ja tehokkuus.

Hinta asiakkaalle on 300 € + alv / päivä. Minimikesto on 2 päivää, maksimikesto 15 pv/3 vuotta. Tästä >>> Tutustu palveluun

Miten Timo toimii näissä tehtävissä? 

Tätä asiaa voisi kysellä heiltä, jotka ovat jo olleet ”Yritykselle siivet” -kehittämistoiminnan piirissä.

Itse voisin kuvainnollisesti kuvata taipumustani ja toimintafilosofiaani seuraavan piirrosvideon tavoin. Mutta vasta ottamalla askeleen allekirjoittaneen kanssa työskentelyyn selviää Sinulle lähemmin, miten yhdessä poraudumme yrityselämään erilaisiin haasteisiin, kotoisan kokonaisvaltaisesti kohti koillista eli tuottavaa ja kantavaa tulosta.

https://youtu.be/_W6PCuM9fLw

Loppiaisena Timon Työnohjaus ja Terapiassa (TTT) yhdessä 3K Savon kamujen kanssa tähytään taivaalle. Lähden liikkeelle. Tee samoin. ”Seuraa tähteä”… Yritykselle siivet 2019!

Koulukaverini Markku Teiramaa nappasi Lunnien lähdön!
2 replies
 1. Toimari + tiimi MCC
  Toimari + tiimi MCC says:

  Minä tiedän kokemuksesta mitä on tällä ”kehittäjä-konsultilla” mielessä… Timo todellakin lähti jutuissaan kohderyhmän (tässä meidän tiimin) todellisuudesta, siitä mitä jo hallittiin ja mikä oli hilkulla hallita. Se takasi motivaation säilymisen. Johtajana jäi varsinkin mieleeni ”johtajan vaikutusareenat” -työskentely. Monta muutakin prosessissa kaluttiin samalla intensiteetillä. Voin lämpimästi suositella tätä 3K:n asiantuntijaa. Saatte kylkiäisenä aimoannoksen ihmissuhdeymmärrystä. Sitä ei ole koskaan liikaa.

  Vastaa
 2. YritysPalaute/Johtoryhmä
  YritysPalaute/Johtoryhmä says:

  Jo johtoryhmässä tämä tiedostettiin… Yksilösparraus oli firman tilanteessa paras steppi ennen muutoksen jalkauttamista. Hoidit hienosti! ’Tulilinjan’ tiimivastaavat odottavat vuoroaan. Kiitos partneri Timo!

  Vastaa

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *