TTT:n videotuotantoa (10)

UUSIN

VÄLÄYKSIÄ VASTAANOTOLLA…

KORONA-AJAN KONSULTOINTEJA

Ystävänpäivänä 14.2.2021

 

KOKONAISINA!!!

 Lyhyt Traileri

TTT:n ´Toimintafilosofiasta´

myös Blogikirjoituksiin

Huom! Jos nuoli videoon ja Pythagoran maljaa ei Sinulla näy, silloin KLIKKAA TYHJÄÄ TILAA!

Videot jatkuvat… >>>>

TYÖYHTEISÖSOVITTELU

Restoratiivisesti

Kysy ja vastaa -periaatteella

Syventävä blogiteksti (syyskuussa 2019)

 

Suhdesovittelua – kun ihmissuhteet solmussa

Sisältönä parisuhde- ja perhe-elämä

syventävä blogiteksti (elokuussa 2019)

 

Kaikella on mittansa

6 minuuttinen – – – työhyvinvoinnin puolesta – – –

 

Hybridi hyödyttää!

 – – – Polku parempaan työelämään – – –

 

Monipuolisin – – – Esittelyinfo – – –

 

Katsotuin – – – Pallo haltuun yhdessä – – –

Komppaa 3K Savo!

Tätä videota ei suinkaan pidä unohtaa tai ohittaa… Parneri Timo Juutinen … mm. Luontaisten Taipumusten Analyysin (LTA) äärellä.

 

Tapaamisiin! 

https://www.timojuutinen.fi/yhteys/

13 replies
 1. Kati & Kai Kaunisto
  Kati & Kai Kaunisto says:

  Kolmen kokonaisuus. Jokaisessa asiaa uskottavasti. Ripaus huumoria sai auringon paistamaan. Ilmeisen kokeneena ammattilaisena et sorru videoissakaan viihteelliseen höttöön. Kympit meiltä!

  Vastaa
 2. Savon sydämestä
  Savon sydämestä says:

  ”Sydämeen ei mahdu kahta ämmää” opetti äikän ope. Aikuisena asiaan on tullut vielä lisäymmärrystä.
  Sinä – jos olen ymmärtänyt oikein – yhdistät ammattilaisena työelämän ja toisaalta työn ulkopuolisen elämän tietoutta/todellisuutta, ja ilmeisesti inhimillisen sydämellisellä tavalla. Pyrkimyksesi on molempien vaikutuskenttien kannalta kunnianhimoinen. Julkinen asiakaspalaute näyttää kertovan onnistumisestasi.

  ”Hybridi” kuulostaa sanana yllättävältä, mutta samalla kuvaavalta ja kerrassaan nykyaikaiselta. Uskottavuuttasi minusta lisää roimasti se, että olet päätynyt siihen kertomasi pitkäjänteisen kehitystyön tuloksena. Onnittelen vilpittömästi!

  Kolmeen eri ammattiin kouluttautuneena ja perhettäni niillä kaikilla osaltaan elättäneenä, olen työmaailmassa nähnyt, kuinka tälläista luovaa ymmärryksen sovellusta toimialoilla tarvitaan. Hyvä, että Savossa on vakavasti otettavia osaajia, ja olet liikkeellä kokonaisvaltaisen/pitempikestoisen hyvinvoinnin rakentajana!

  Vastaa
 3. "Pomokierre"
  "Pomokierre" says:

  J-johtoryhmällä se alkoi, taannoin syksyllä. Tiimini oli tyytyväinen. Halusin jatkaa yksin ”syväluotaavasti”. Se kannatti. A six-box diagnostic -mallinnus ja Sinun konsultin taitosi toimivat hienosti tässä minun henk kohtaisen asian tarkastelussa. Tiedän välttyneeni pahimmalta. Sinun tukeasi Timppa en unohda. Yritykseni varmasti käyttää osaamispotentiaaliasi myös jatkossa. ”Pomokierre” kiittää!

  Vastaa
  • TTT
   TTT says:

   Kiitokseni kaikille teille!!! Viime aikoina tänne verkkosivulle, samoin kuin ne s-postiini, julkaisemattomina, tulleet palautteet – kaikki ne rohkaisevat minua suuresti.

   Vastaa
 4. Ex-mikkeliläinen
  Ex-mikkeliläinen says:

  Jaha, Etelä-Savon mies on tuonut uuden videon. Työhyvinvontia.Tämä uusin käy melkein webinaarista. Olet taitava. Tunnistin asiat jo takavuosina. Kiitokset kehä kolmosen sisältä, ex-mikkeliläisenä. Siunausta!

  Vastaa
 5. Matias
  Matias says:

  Pythagoran malja, loistava vertaus!

  Olen ollut työelämässä enemmän tai vähemmän mukana vuodesta 1980 lähtien. Työelämän vaatimukset kiihtyvät vuosi vuodelta enemmän ja enemmän. Samalla työhyvinvointi nousee entistä tärkeämmäksi tekijäksi työn tuloksellisuutta ajatellen. Työhyvinvoinnissa on tiettyjä asioita jotka ovat yhteismitallisia työntekijästä riippumatta. Niihin on julkisesti kiinnitetty huomiota, jokainen yritys, joka haluaa menestyä, laittaa nuo asiat kuntoon.

  Sen lisäksi eri ihmisillä on (ja tulee olla) erilaisia käsityksiä joistakin työhyvinvointiin liittyvistä asioista. Nämä viimeksi mainitut peilaavat työntekijöiden henkilökohtaisia arvoja. Näiden arvojen tiedostaminen ja esille kaivaminen sekä kunnioittaminen avaa yksilölle ja yritykselle tien parhaaseen mahdolliseen tulokseen.

  ”Ihminen on kokonaisuus ”. Allekirjoitan täysin lauseesi. Työminä ja kotiminä kulkevat käsi kädessä. Kokonaisuus on näiden minien tulo. Jompikumpi kun krakaa, kokonaisuus kärsii. Molemmat minät tietysti jakautuu vielä useisiin tekijöihin, joista kokonaisuudet muodostuvat. Molempia puolia tulee kunnioittaa, myös itsekunnioitus on tärkeää oman hyvinvoinnin kannalta. Jos haluaa muutosta parempaan, pienistä osatekijöistä on lähdettävä kokonaisuutta rakentamaan.

  Timon kanssa vuosia yhteistyötä tehneenä tiedän, että hän voi auttaa määrittelemään nuo osatekijät ja rohkaista tekemään työn niiden eteen. Itsestä on sitten lopulta kiinni, onko valmis rikkomaan turvalliset rutiinit. Oppia voisi ottaa vaikka kanadalaisista jääkiekkoilijoista, joiden motto on; ensin päätät mitä haluat ja sitten teet mitä tarvitsee. Ja vielä, ei voi tehdä omelettia ellei riko munia.
  Hyvää joulun odotusta sinulle Timo ja kaikille jotka näitä kommentteja lukevat!

  Vastaa
 6. Sampsa
  Sampsa says:

  Minusta nämä videot täällä eivät ole aivan tavallisia. Ja siksipä juurikin hyviä. Niissä on asia ja ’mesitsi’ paketoitu niin, että joutuu miettimään omalle kohdalle.

  Suhdesovittelun otos kolahti minuun (tai ensin a-kumppaniin) jo aikoja sitten. Tuo video sai minut todellakin heräämään parielämän suhteen.

  Löysimme sovitteluun A1:een. Ja nyt kaks kautta myöhemmin sanottava, että viimeisellä hetkellä. Muutto olisi muutoin toteutettu. Meidän kohdalla tarpeettomana, äkkikiireessä! kun isosta kokonaisuudesta olisi ollut kyse.

  Tiedän ja puoliso myös, että kannattaa kriisissä pyytää Timoa mukaan. Hänellä on pitkä praktiikka taustanaan. Hän on ihmisenä turvallinen ja toimissaan kokonaisuuden hahmottava. Kehotamme tutustumaan henkilöön.

  Kiitoksemme!

  Vastaa
 7. NN-Neulo&Nikkarit
  NN-Neulo&Nikkarit says:

  Tuben ”uusia”… tällä tempauduin tänne. Ja kun aika paljon seuraan eri tuotoksia, on sanottava: tässä ja (näissä toisissa) on onnistuttu. Viihde ei värjää mesitsiä pois, eli pysyy asiassa luontevasti. Jos ei 550 km erottaisi meitä, käyttäisin nähdyn perusteella tekijän palveluja näissä suhdeasioissa. Sillä minulle nettikontakti ei riittäisi… Hyvä jatkoa ammattilaiselle!

  Vastaa
 8. Pekka ja E-S tiimi
  Pekka ja E-S tiimi says:

  Hei! Verkostossa pomo vihjasi, että ”Mikkelin tyypiltä” videoita… Siksi surffasin tänne. Mitä näkemästä (uusimmista) sanon? Isoilla kirjaimilla JUURI SINUA!
  Kun näitä katselin muistui tapahtumat takavuosilta. Tiimiimme topakoitui ja minäkin kehityin pomona – Kiitos! … Ja vahva suositus myös toisille yritysperheille!

  Vastaa
 9. Pasi Laine
  Pasi Laine says:

  Hyvin mielenkiintoinen tapa luoda esittely videoita, esim. 3K Savo video ja hyvin rauhallinen esitystapa sekä äänensävy.

  Vastaa
 10. Daniel & Marjaana
  Daniel & Marjaana says:

  Kiitos TJ – käyntimme A1:ssä parasta meille siinä, että mielipiteet parielämässä muuttuivat.
  Rakkautta, avointa läheisyyttä ja oikeassa suhteessa aikariippuvuutta harrastuksista (molempien).

  Suosittelemme häntä – kokenutta auttajaa.

  Vielä sanottava, että tämä video Väläyksiä Timon vastaanotolla oli se, joka sai meidätkin soittamaan…

  Vastaa
 11. R & D
  R & D says:

  Kiitos tähän astisesta yhteistyöstä. Olemme oivaltaneet yhdessä tärkeitä asioita parisuhteestamme sinun opastuksella.

  Tämän nettisivun avulla löysimme ja otimme yhteyttä sinuun. Se kannatti!

  Vastaa
 12. Ella-Maria, kohta kolmekymmentä
  Ella-Maria, kohta kolmekymmentä says:

  Ihania. Erilaisia. Läpäiseviä…
  Videot – sikäli kun tekijähenkilön tunnen – ovat noilla sanoilla kuvattavia.
  Kiitos Timo kaikesta – avusta ja ajatuksista!

  Vastaa

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *