Parisuhde- perheterapia 2023

APUA! PARISUHDE MIKKELISSÄ

Apua! parisuhde Mikkelissä… Lomalta takaisin… Olen palannut parisuhdeterapian pariin. A1-työskentely toimivan parisuhde- ja perhe-elämän puolesta Etelä-Savon Mikkelissä jatkuu.

 

Kuka?… Mitä?… Minulleko?…

Vastaan näihin kysymyksiin useasta tarkastelukulmasta, myös linkit tarjoamalla. Kohdistan infon parisuhde- ja perhe-elämän hiertäviin asioihin.

 

KUKA?

MITÄ?

Mikäli emme ole aiemmin kohdanneet, tutustu tyyppiin…

Silmäile koulutus ja työhistoria ja/tai videot (10 kpl)

… Tai runsaasti kirjoituksia parisuhde-elämän erilaisia kipu- ja kehittämiskohteista. Niihin et voi olla törmäämättä, kun liikut tässä ajankohtaista sivulla. E-kirjatkin maksutta sieltä ladattavissa, enemmän lukeville…

 

Tiivistysesimerkki mediasta, toimittajan kuvaamana, hakusanalle hyvä parisuhdeterapeutti…

Timon Työnohjaus ja Terapia (TTT)

Timon Työnohjaus ja Terapia (TTT) on mikkeliläinen, asiakkaidensa kokonaishyvinvointia työelämässä ja lähi-ihmissuhteissa edistävä yritys. Timon monipuolinen ja kattava koulutus sekä 25-vuotinen kokemus perheneuvonnasta ja terapiatyöstä takaavat huippuosaamisen ja toimivan praktiikan: hän on auttanut jo yli 2000 pari- ja perhe-elämän henkilöasiakasta Itä-Suomessa.
Timolla on suositukset neljästä eri psykologisesta testausyksiköstä sekä yhdeltätoista hänen työtään pitkään seuranneelta asiantuntijalta Suomessa. Hänen asiakkaansa ovat kirjoittaneet kokemistaan myönteisistä muutoksista useassa paikassa, mm. Suomi24:ssä, Facebookissa, toimialaluetteloissa, Google+:ssa. Yrityksen aiemmilla www-sivuilla oli 176 kokemuspalautetta. Timon vastaanottotila sijaitsee Mikkelin ydinkeskustassa, uusissa ja viihtyisissä toimitiloissa.

 

Edellinen oli ulkopuolisen (toimittajan) näkemys, mitä itse siihen  lisäisin?

Toteutan kutsumustani.

Niin olen ajattellut pitkän pitkän aikaa. Hankkimani laaja-alainen koulutus ja runsas praktiikkaa tukevat tätä asiaa.

Pääsen toteuttamaan armolahjojani päivittäin. Työtä on tällä saralla kiitettävästi riittänyt. Aina se ei ole vain helppoa, vaivatonta ja palkitsevaa. Mutta se on minun kutsumukseni. Haluan auttaa eri-ikäisiä etelä-savolaisia, jotka tarvitsevat lähi-ihmissuhteissaan tukea ja apua. Akuutisti. Luottamuksella.

Kontaktit ovat olleet ja ovat eri pituisia. Tästä voit halutessasi vilkaista Timon Työnohjaus ja Terapia (TTT) terapian sivua. Siinä on myös käytännön seikkoja, kuten…

 Millaiset parisuhteen, perhe-elämän tai yleensäkin tärkeisiin lähi-ihmissuhteisiin liittyvät kysymykset saavat ihmisiä liikkeelle avun ja tuen lähteille?

Pitääkö tulla yhdessä vai voiko ottaa ensiaskeleet yksin? Mitä kaikki maksaa? Onko sellaisesta terapiasta ylipäätänsä hyötyä? … Monenlaisia kysymyksiä…

Linkkillä edellä mainittuihin, tästä.

MINULLEKO?

MEILLEKÖ?

Oletko edellä lukemasi perustella edelleen hiukan epätietoinen, missä juuri Sinun/teidän avo- tai avioparisuhteessanne oikein tällä hetkellä mennään eli mietit sen tosiasiallista tilaa ja tulevaisuutta? Josko vielä luet ja punnitset näitä testi- ja kokemuskysymyksiäni.

 

Mättääkö parisuhde?

Onko sietokyky tapissa?

Suhde katkolla?

Sakkaako tulevaisuudensuunnitelmat?

Kipu- ja kitkakysymyksiin ei tunnu löytyvän omin konstein ratkaisuja…?

 

Jos siis näillä tilannekuvauksilla on tarttumapintaa, miettisimmekö yhdessä seuraavia askelmerkkejä Mikkelin A1:n vastaanottotilassa? 

Kilauta kaverille!

Lähesty lomakkeella!

… Vastaan tai soitan takaisin, heti tilanteen salliessa.

… Ajantasaiset lomakkeella lähestymiset löydät verkkosivultani (yhteydenottotiedot)

Laita tiedusteluviestiä tulemaan tästä.

tai

kurkkaa vapaista aloitusajoista > Arviokäynnille.

Tapaamisiin!

Timo Juutinen
TM, perheneuvoja, terapeutti, työnohjaaja (ET), pastori, sovittelija, konsultti, kouluttaja ja Business Mentor

 

7 replies
 1. Titta A ja Pasi V
  Titta A ja Pasi V says:

  Tämä viesti tullut tekstarina mobiliini, ja jonka lähettäjät pyytävät siirtämään julkiseksi. Viesti kokonaisuudessaan lainauksena tässä:

  ”Timolle ja julkiseksi johonkin asiakaskokemuksena!
  Lomat meilläkin loppuneet…
  Palasin TTT sivuille, kun sain e-kirjasi luettua. Tai oikeammin molemmat olemme lukeneet.
  Siinäpä huomasimme, että myös Sinä palannut. Mobiililla sain sukkelasti hoitumaan tapaamisen A1:een. Sekin oli hieno juttu.
  Arvaatkin, että meillä kyse konsultoinnista, miten suhtautua tyttären avosuhteeseen, eli miten voisimme ja pitäisi läheltä seuraavina toimia…
  Kiitos ajan järjestymisestä näin nopeasti.”

  Vastaa
 2. Pipa & Tommi
  Pipa & Tommi says:

  Tämä oli hyväksi. Vaikka muistat epäilymme alussa. Ehkä ujoutta. Tyylisi ja taitosi paljastuivat.
  Koronaakin voisi meidän tapauksessa kiittää. Se pysäytti, kun menot minimiin. Samalla huomasimme – aikuisen oikeasti – tarvitsemme suhteen sparrausta.
  Tuttu totesi, että eroon olisi ajauduttu, jos… Mutta mieluummin näin. Kiitos A1-hetkistä!

  Vastaa
  • A1Juutinen
   A1Juutinen says:

   Pipa & Tommi – kiitos palautteestanne. Voin havaintojeni perusteella todeta, ettette ole ainoat ´koronan kääntäjät`. Tämä korona-aika rientojen rajoituksineen voi paljastaa ja tuoda pintaan parisuhde-elämän piileviä puutteita, mutta toisaalta tarjoata oivan tilaisuuden tarttua tärkeisiin. Te teitte niin – katumatta. Onnittelut.

   Vastaa
 3. Hely & Make
  Hely & Make says:

  Moi Mikkeli ja Timo!
  Täällä sivulla joku kirjoitti Arviokäynti-palautteessa, etteivät olleet Savosta…
  Mekään ei olla – mutta Sinut kesällä ennen Korona-kesiä löysimme.
  Se oli juuri tämä ensimmäinen kesälomaviikko. Saimme solmujamme auki siellä A1:n vastaanotollasi. Ne käynnit ja keskustelut lähensivät meidän niin, että eropuheet muuttuivat ”tähtäyspuheeksi”. Osuutesi oli merkittävä. Siitä kiitollisena kiitämme Sinua!

  Vastaa
 4. Veera K ja Thomas W
  Veera K ja Thomas W says:

  Hei Timo!
  Tänään meillä 5v hääpäivä.
  Eikä se, meidän kummankaan mielestä olisi nähnyt päivän valoa, ellemme olisi aikoinaan nähneet tuota päivitystäsi, ja sitten kontaktoineet. Arvioakäynnin tapaamiseen A1:een.
  Pelastit meidät pinteestä. Tietty, meidän piti sitä myös todellisesti haluta… Näit meidät kuin läpi ja uskoit meihin. Niin parisuhde-elämämme uudistui ja elävöityi. Se on isosti Kiitos!!!

  Vastaa
 5. Puttoset
  Puttoset says:

  Kiitos Mikkelin ja TTT:n Timo!!!
  Tällä sanomisellamme on sisältö ja syvyyttä.
  Sisällön tiedätkin (uskottomuus hairahdus), eikä siitä näin julkisesti enempää.
  Mutta syvyydellä tarkoitamme: saamamme apu on kestänyt ja kantanut. Me, monenlaista nähneet, parina pääsimme aivan uudelle levelille, kun luonasi uskalsimme ja jaksoimme käydä. Kilometrit, jotka ajoimme Mikkeliin ovat maksanneet monin verroin takaisin.
  Hyvää jatkoa työssäsi!

  Vastaa

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *