parisuhteen haasteet ja ongelmat

Parisuhde kesällä16…

Kesä16 kauneimmillaan…

ainakin luonnon puutarhassa, mutta…!

Mättääkö parisuhde? Onko sietokyky ja suhde katkeamassa? Eikö kipu- ja kitkakohtaan löydy ratkaisua?

 

Parisuhde paremmaksi

 • askelmerkit verkossa ja vastaanotolla

Videoista näet kuka tarjoaa kokemukseen perustuvia uusia askelmerkkejä valintasi mukaan.

 

Kuva2kaappaus_VideoKuvakaappaus_Video_Esittely2

Uusin askelin ihmissuhteissa – nyt Hybridipalveluna – vastaanotolla ja nettiterapiana

Hybridi merkitsee yhdistelmää. Kemiassa puhutaan hybridipinnoitteista. On autoja, joissa yhdistetään kahta eri voimanlähdettä.

Timon Työnohjaus ja Terapia (TTT) kehitti tähän yhdistelmän ideaan nykyaikaisen Hybridipalvelun, jossa asiakkaan tarve ja tavoite ohjaavat ratkaisukeskeistä täsmätyötä. Halutessasi yhdistelet paitsi vastaanottoa ja nettiä myös palvelupakettien eri sisältöjä. Aloitamme arviokäynnillä. Tulla voi yksin tai yhdessä. Sen jälkeen olennaista on, että saat/saatte avun tärkeiden ihmissuhteiden kipu- ja kitkakohtiin – vahvuuksien kautta.

 

Hybridi Base

Keskitymme yhteen Sinun ”polttavimmista asioista”. Tähän sovellamme kolmen tapaamiskerran (a´1,5 h) aikana yhtä, yhdessä valitsemaamme ja mielekästä testiä. Oivallat, mitä juuri nyt Sinun kannattasi tehdä!

 

Hybridi Plus

Keskitymme parisuhteen kysymyksiin, sen moninaisiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin juurikin Sinun tämän hetkisessä tilanteessasi. Viisi tapaamiskertaa (a´ 1,5 h) mahdollistaa jo kolme Sinulle hyödyllistä testiä, kuten esim. vuorovaikutus- tai ristiriitatilanteiden kartoituksen ja parempien hallintakeinojen löytämisen. Löydät parisuhde- /perhe-elämäsi todelliset ansat ja aarteet tällä hetkellä! ”Kadotetun hyvän löytyminen vahvisti itsetuntoa kummasti”, ovat monet ennen Sinua sanoneet.

 

Hybridi Extra

Keskitymme työelämän ja perhe-elämän leikkauspisteeseen. Tapaamiskertoja on seitsemän (a´1,5 h). Extra sisältää Luontaisten Taipumusten Analyysin (LTA), joka täydentää Base– ja Plus -ohjelmia. Se tehdään weppiversiona. Analyysissa saat itsestäsi 12 sivuisen raportin omaan käyttöösi. Yksityiskohtainen purku tapahtuu Hybriditapaamisessa – luontaisia vahvuuksiasi jalostamalla. Analyysi (+ henkilökohtainen purku) on tilattavissa myös yksittäisenä palvelupakettina. Huomaa, että LTA:n on tehnyt jo 25 000 suomalaista.

 

Hybridin hyödyt

Hybridivalmennettavat TTT:ssä ovat todenneet tuen tulokselliseksi, sillä perussisällöt kehitettiin yhteistyössä pariterapian tutkimustiedon ja Timon aiempien asiakkaiden kanssa. Netti mahdollisti matkakustannus- ja aikasäästöjä silloin kun kasvotusten tapaaminen tuntui syystä ylivoimaiselta. Hybridipalvelusta hyötyy yksilöllisesti!

 

Arviokäynnillä (60 €) tiedostat asiassasi parhaan polun ja oikeat askelmerkit! Siispä kilauta kaverille tai lähesty ´lomakkeella´ – kuitenkin itsesi/itsenne kannalta ajoissa!

Kesä 2016 – Tarkista tilasi – lue vielä alussa esittämäni kysymykset – arvioi palvelutarjoajan ammatillisuus. Tämän jälkeen voitkin viritellä ajatuksiasi (yksin ja yhdessä) ilmaisen e-oppaani ympärillä.

 

Timon Työnohjaus ja Terapia (TTT) on mikkeliläinen, asiakkaittensa kokonaishyvinvointia työelämässä ja lähi-ihmissuhteissa edistävä yritys. Monipuolisen kattava koulutus sekä Timon 25 vuoden perheneuvonnan ja terapiatyön kokemus ovat taanneet osaamisen ja toimivan praktiikan: 2 000 pari- ja perhe-elämän henkilöasiakasta Itä-Suomessa. Suositukset neljästä eri psykologisesta testausyksiköstä ja 11 työtä pitkään seuranneelta asiantuntijalta Suomessa. Asiakkaat kirjoittaneet kokemistaan myönteisistä muutoksista useassa paikassa, mm. Suomi24:ssä, Fb:ssä, toimialaluetteloissa, Google+:ssa, yrityksen aiemmilla www-sivuilla 176 kokemuspalautetta. Timon vastaanottotila sijaitsee Mikkelin ydinkeskustassa, uuden karheassa työtilassa, josta väläyksiä Timon Työnohjaus ja Terapian esittelyvideoista (2) YouTubessa.

Timo Juutinen – p. 0440 177 432 – www.timojuutinen.fi – E-mail: ttt@timojuutinen.fi

TM, perheneuvoja, terapeutti, työnohjaaja (ET), pastori, sovittelija, konsultti, kouluttaja ja Business Mentor

 

opas

Lataa kirjanen itsellesi – löydät sen muiden blogikirjoitusteni joukosta – www.timojuutinen.fi/ajankohtaista

Aloita! / ottakaa maksuttomat ensi askeleet.  Löydät parisuhteeseen ja perhe-elämän ”keskustelua virittävät” teesini Kesäopas kahdelle oppaasta. Laadin tämän e-kirjasen, jotta löytyisi ”uusia ja toisenlaisia värejä” meidän monenlaisiin pari- ja perhe-elämän haasteisiin. Olen – kriisielämää operoidessani – kyllä monella tavoin realisti, mutta matkallani myös riittävästi myönteisiä muutoksia nähnyt. Ajattelen: kimuranteillakin asioilla on myös aurinkoinen puolensa!

12 replies
 1. "pallo hallussa ?"
  "pallo hallussa ?" says:

  Meillä on hyvää kokemusta hybridivalmennuksesta. Tunnemme ”ukkelin” (niinkuin lapsemme häntä nimittävät) tämän toiminnan takaa. Hän on sovinnainen, inhimillinen ja ottaa huomioon kokonaisuuden. Kertoen kuitenkin totuuden ja ennakoi mahdollisia tulevia karikoita.
  Tehkää yhdessä tulevasta kesästä positiivisesti erilainen.

  Vastaa
  • A1Juutinen
   A1Juutinen says:

   Kiitän, paitsi palautteestanne, erityisesti sinnikkyydestä. Nostan hattua teidän kaltaiselle peräänantamattomuudelle. Vaikeuksia riitti, ja sanan mukaisesti vaarallisia tilanteita… mutta yhtä köyttä ja yhdessä -asenne sävähdytti kokenuttakin ukkelia!

   Vastaa
 2. Risukasa
  Risukasa says:

  Meillä oli ns. takarengas tyhjänä ja ainakin toinen huonossa hapessa. Mukuloidenkin mielestä hälyyttävää. Toivotonta! Timo TTT:ssä tarjoili inhimillisiä tulevaisuuskeskusteluja männä talvena, sanan pilkkomisella, väittämällä: toivot on!
  En olisi mitenkään alussa uskonut auringon enään paistavan risukasaan. Näin kuitenkin kävi.
  LTA – ja sen parisuhteen purkukeskustelut olivat meidän tapauksessa käänteentevä vaihe Hybridissä. Voimaa riitti eri lähteistä. Pingis-Papilla oli pelisilmää. Me oikeasti huomasimme itsestä ja toisesta, kuinka luontaiset hyvät taipumukset hyödynnetään. Voimanlähteitä löytyi meille myös henkis-hengellisistä, vaikka se eletty nuoruuden ehdottomuus tässä elämämme kalleimmassa on historiaa. Me viihdyimme A1:ssä kolmistaan.
  Monivalintainen Hybridi helpotti! Nyt kesällä tiedämme auringon paistavan, vaikka pilvet eivät – tietty – poistu täällä täysin. Lämpimät suosittelumme!

  Vastaa
  • A1Juutinen
   A1Juutinen says:

   Muistan hyvin pakkaspäivän tilanteen, jolloin tulitte arviokäynnille. Tarjositte kerronnassanne useammankin kerran sanoja ”risukasa” ja kuinka toivottomalta tuntui. Minulla oli kuitenkin jo ensimmäisellä (varsinaisella) Hybridi-tapaamisella kutina yhdessä asettamiemme tavoitteiden saavuttamisesta, ja että oikeasti ”etsivä löytää, kolkuttavalle avataan”.
   LTA:ssa se ehkä sitten konkretisoitui myös teille. Huomasitte saavanne lisää inhimillistä ymmärrystä itsestänne yksilöinä, joka sitten näkyi toisen kunnioittamisen kasvuna. Iloa ja itsetuntemusta – positiivisemmassa hengessä! Sellaisesta on syytä tuntea kiitollisuutta.
   Leppeää kesää koko teidän perhetiimille!

   Vastaa
 3. Ruuhkavuodet
  Ruuhkavuodet says:

  Hienoa, että tarvittaessa tapaamiset voi toteuttaa myös verkkoa hyödyntäen. Tämä on kiireisen arjen keskellä tarpeellinen lisä. Sen takia vahva suositus ja peukku ylöspäin!

  Vastaa
  • A1Juutinen
   A1Juutinen says:

   On verrattain helppo kompata ”Ruuhkavuodet” arvioon. TTT:n (osassa) asiakaspalautteissa jo pari vuotta sitten alkoi esiintyä kainoa toivetta kontaktointiin myös verkossa. Siitä se sitten määrätietoinen Hybridimallini kehitystyö alkoi. Savon ja Suomen ulkopuolisessa, ”suuressa maailmassa”, ollaan nettiterapiassa meitä tottuneempia…mutta hallitusti perässä tullaan! Kiitos palautteesta!

   Vastaa
 4. MB-matka
  MB-matka says:

  Meidän ”matka” A1:een ei johtunut työstä tai yhteiselämästä keskenään. Se oli aivan muuta – omanlaista!!!
  Keskeiseen päästiin heti. Kokenut ammattilainen. 3 krt riitti selvyyden saamiseen. Kiitos!

  Vastaa
  • A1Juutinen
   A1Juutinen says:

   ”Matka jatkuu uusin suuntamerkein!”, näinkin te taannoin taisitte todeta. Hyvää matkaa MB!

   Vastaa
 5. "Säkki ja sohva"
  "Säkki ja sohva" says:

  Me löysimme (tai oikeammin ensin minä yksin suomi24:stä) Timpan ja tämän teesikirjan…siinä puhuttiin myös mustasukkaisuudesta, joka on piinannut meitäkin avioelämässämme. Siitä me sitten kolmestaan puhuttiin (huomattavasti paremmin kuin kotona) tasavertaisina kiivastumatta. Oikeat syyt selvisi vuosia sitten tapahtuneisiin. Mutta mitä parempi, löysimme paremman olotilan. Se alkoi jo siitä, kun hivuttauduimme samalle sohvalle… Asiantuntevaa työtä!

  Vastaa
  • A1Juutinen
   A1Juutinen says:

   Kiitos palautteestanne ”Säkki ja sohva”, joka todellakin on kuvaavan nasevasti sanottu. Ensin pysyitte valitsemissanne paikoissa, toinen säkkituolissa ja toinen leveällä, kolmipaikkaisella sohvalla. Liikkumista tapahtui. Näky oli lopussa toinen.

   Vastaa
 6. "Puulan rannalta"
  "Puulan rannalta" says:

  Hei!
  Nyt täällä Puulan pintaa aamuisin katsellen, tahdon Timppa kiittää kovasti loppukevään ja kesän alkuun ulottuneesta Hybridistä. Onneksi löysin tämän mallin. Yhdistelymme onnistui täydellisesti. Se perhepöytä oli minun elämäntilanteessa paras. Siitä on ollut nähtävää hyötyä tässä kolmen koululaisen kodissamme, tässä nelikymppisen lesken arjessa. Kiitos vielä!

  Vastaa
  • A1Juutinen
   A1Juutinen says:

   Kiva kuulla se mitä kirjoitit. Perhepöydässä teimme sovelluksen juuri Sinun nykyiselle elämäntilanteellesi, kuten muistat. Rentouttavia hetkiä, ansaitulla lomallanne!

   Vastaa

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *